Om mig

Min rejse i skønhedsuniverset startede i år 2006 med uddannelse i Matas. Her opdagede jeg hurtigt, at jeg nød “livet i branchen”, og vidste jeg var landet på rette hylde! Jeg havde evnerne og en kæmpe interesse i faget samt kundekontakten. Derfor voksede et ønske om at videreudvikle og dygtiggøre mig i faget.

Efter 3 år i Matas forsatte rejsen, jeg valgte at tage endnu en udannelse, den statsanerkendte kosmetiker-uddannelse. Under valgte jeg at tage en supplerende uddannelse som negletekniker.

Kombinationen af mine uddannelser og min brændende interesse, har givet mig et solidt fundament indenfor den grundlæggende viden om, og forståelse for, hudens opbygning, hele produktverdenens aktive ingredienser, samt hvordan vitaminer, mineraler, kosttilskud og olier reagerer, og arbejder i kroppen og ikke mindst på huden.

Måske har du set mig før!

 Ud over min tid i Matas i Aalborg har jeg også været en del af teamet i Den Syvende Himmel i Frederikshavn, Esko, Gram og Holmegaard i Aalborg, og senest har jeg, siden 2012, været en del af teamet hos B-Beautiful i både Brønderslev og Hjørring.

Min grundlæggende filosofi… Ikke to mennesker er ens og netop derfor, er ikke to behandlinger ens. Fundamentet for en god behandling, er en god behandlingsplan der er skræddersyet til dig. Derfor vil jeg først og fremmest lytte til dine ønsker og behov!

Med udgangspunkt i det, og med mine mange års erfaring og ekspertise, vil jeg tage dig med ind i en verden, som med garanti byder på selvforkælelse med resultatskabende behandlinger.

Jeg bestræber mig ALTID på at du får det bedste resultat, med netop DINE ønsker i centrum.